Hoe werkt deze actiepagina

Hier vind je een korte uitleg hoe deze site tot stand is gekomen en wat de doelstelling van deze samenwerking is. Hoe werkt deze samenwerking en waarom is deze opgezet.

Legamasterdeals een samenwerking tussen Legamaster en IFM-Ecom.

Speciale acties ondersteund met marketing van Legamaster.

Voor veel fabrikanten is het ingewikkeld om het juiste product onder ogen te brengen bij de juiste klanten via het juiste kanaal. Daarvoor heeft Legamaster een speciaal actieplan opgezet. Dit actieplan bestaat uit een speciale actie site specifiek voor Legamaster producten. En dan niet zomaar producten, maar producten die via ondersteuning met marketing en reclames van Legamaster zelf ondersteund worden.

Via een groothandel is vaak niet alles uit het assortiment beschikbaar of een dealer verkoopt alleen aan bedrijven en niet aan particuliere. Zo zijn er nog wel een aantal scenario's te bedenken waarbij de producten soms niet de weg naar de markt en de eindklant weten te vinden.

Samen staan we sterk

IFM-Ecom heeft daarom samen met Legamaster besloten om deze site te lanceren waarop wij in samenwerking een wisselend aanbod van Legamaster producten aan zullen bieden. De producten worden altijd ondersteun met gerichte marketing en reclame vanuit Legamaster. 

Wij hebben de verkoopsite speciaal voor dit doel opgezet om zo de deur te openen naar de markt. Deze site is geschikt voor zowel particuliere eindgebruikers als bedrijven, overheden, instellingen en elke andere instanties die de producten aan zouden willen schaffen.