Legamasterdeals de site voor de promoties van Legamaster

Samen met Legamaster hebben wij deze site opgetuigd voor het presenteren van de thematische acties en promoties van Legamaster. Op deze wijze zorgen wij er voor dat jij eenvoudig en snel de actieproducten direct uit voorraad kunt bestellen. 

Thematische Legamaster aanbiedingen:

Op Legamasterdeal.nl staan altijd de laatste (tijdelijke) aanbiedingen die volledig ondersteund worden door Legamaster. In deze versie (de eerste editie) heeft Legamaster gekozen voor het thema vergaderruimte. De vergaderruimte heeft de afgelopen jaren een geheel nieuwe status gekregen. Zo is de ruimte nu vaker bezet en is deze ook ingericht voor online meetings om zo effici├źnt mogelijk om te gaan met de tijd en ruimte die er is. 

Door een betere inrichting en hogere gebruiksfrequentie van een beschikbare ruimte is planning essentieel. Daarvoor zijn de LoopMeeting room panels uitermate geschikt. Uiteraard mogen ook de whiteboards, flipovers en kantelborden niet ontbreken. Naast deze veelal goed bekende producten zijn ook de meervlaksborden en Magic-Chart oplossingen een hele goede aanvulling. En voor wat extra flexibiliteit kan ook een multibord niet ontbreken.

Levertijden:

Wij leveren bij bestellingen voor 14:00 uur de eerst volgende werkdag al bij je af. Legamaster zorgt uiteraard dat de artikelen die gepromoot worden ook voldoende op voorraad zijn om deze snel bij jou op kantoor of thuis te bezorgen. Mocht er onverhoopt geen voorraad zijn of er is iets anders dan zorgen wij voor een goede communicatie en eerlijke uitleg. Meestal kunnen we in zo'n geval ook direct vertellen wanneer de nieuwe voorraad er dan weer is bijvoorbeeld. Je kunt dan altijd zelf besluiten of je wilt wachten of wilt annuleren.