Legamaster deals kopen

De naam zegt het al

De naam van de site heeft alles al in zich. Een site gespecialiseerd in producten van het merk LEGAMASTER en dan specifiek de speciale (thematische) deals van dit moment. Legamaster heeft periodiek aanbiedingen welke vaak een bepaald thema hebben. Wij hebben dan ook slechts een kleine overzichtelijke selectie LEGAMASTERDEALS op deze site opgenomen. Dit houdt de zaak overzichtelijk en het navigeren door de pagina's kort.


Legamaster verkoopt natuurlijk meer

Legamaster heeft een groot en breed assortiment en heeft natuurlijk veel meer dan alleen deze artikelen die je hier op de site vindt. Als je op zoek bent naar een ander artikel van Legamaster dan verwijzen wij je graag naar LEGAMSTERSHOP.NL (site nog in aanbouw) op deze site staan nagenoeg alle artikelen van het merk Legamaster.


Acties op Legamasterdeals zijn tijdelijk

De Legamaster deals die je hier kunt vinden op de site zijn altijd tijdelijk en worden ondersteund door een speciale marketing campagne die door Legamaster zelf is opgezet om de eindklanten beter te bereiken. Wij zijn dan ook als dealer van Legamaster afhankelijk van het geldende actie aanbod voor deze specifieke periode. Zodra er geen acties zijn zullen wij hier een klein basis assortiment vertonen of de laatste acties tegen de reguliere prijzen vermelden.


Op rekening kopen voor bedrijven, scholen en instellingen

Zakelijke accounts voor bedrijven, scholen en instellingen kunnen bij ons gewoon op rekening kopen. Het aanmaken van een account is geen verplichting, er kan ook als gast afgerekend worden.  Bovenin de site vind je het menu met de categorie├źn voor de producten en alle andere nuttige informatie.  Het aanmaken van een account brengt echter wel voordelen met zich mee zoals het op kunnen zoeken van facturen, oude bestellingen en het herhalen van eerdere bestellingen.